![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İkinci El Alış & Satış & Takas | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
rejoo
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11Haziran2011 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11Haziran2011 Saat 16:15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece 12günde + 300 kelime + unutmama garanti.. >> bende inanmamıştım... videoyu izleyin zaten görüceksiniz... ben şu anda çalışıyorum 4. bölüme geçtim 75 kelime ezberimde.. ![]() Daha fazla söze gerek yok diyorum ![]() buyrun... link>> video >> http://www.youtube.com/watch?v=RCHQQ-Rr6WU -Set'in özellikleri- -12bölümden oluşan ![]() -Kelimenin telaffuzu ve seslendirme. -Kelimenin hafıza ilişkisi ve seslendirme. -Örnek cümle ve seslendirme. -Her kelime için hazırlanmış animasyon. -Kelimenin sigaları. -Kelimenin farklı yerlerde kullanılan tabirleri. -Her bölüm için ayrı ayr hazırlanmış 9 farklı test türü. -300kelime için hazırlanmış karma 9 farklı test türü >Test türleri -Kelimenin benzer sesini bul. -Mana Benzer ses ilişkisi. -Türkçe-Arapça testi. -Arapça-Türkçe testi. -Eşleştirme testi. -Telaffuzundan manayı bul -I -Telaffuzundan manayı bul-II -Arapça cümleyi dinle manasını bul-I -Arapça cümleyi dinle manasını bul-II Son olarak -kelime ezberleme tekniği ve merak ettikleriniz bu sette. Arkadaşlar setin fiyatı 95 tl +15tl'de havale ücreti ödemiştim... (gerçekten çok pahalı-sitesinden bakabilirsiniz<hafızamerkezi>) Elimdeki seti isteyen arkadaşlara 25tl'ye gönderiyorum... Arapça öğrenmek isteyen arkadaşlara duyurulur... İletişim: arapcaci_97(et)hotmail.com <bu yaz kendinize bi iyilik yapın arapçayı öğrenin> Düzenleyen rejoo - 11Haziran2011 Saat 16:17 |
|
![]() |
|
büsra003
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04Ekim2011 Konum: Afyonkarahisar Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |