![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İkinci El Alış & Satış & Takas | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ÇAĞLAR
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03Ağustos2013 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03Ağustos2013 Saat 06:28 |
Fono'dan almış olduğum arapça setini satmak durumundayım sette sadece 1 adet mini cep sözlüğü yoktur onun dışında tüm kaynaklar mevcuttur 20 ye yakın kitap ve 15 e yakın cd mevcuttur kutusunda verilecektir ben 440 tl ödedim ancak 250 tl ye veriyorum pazarlık sünnettir sadece 1 cd yi takıp baktım diğer kaynaklar kullanılmadı bile. teşekkürler. |
|
![]() |
|
ÇAĞLAR
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03Ağustos2013 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Edeb-ul Adab
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24Nisan2013 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Satma sebebin nedir acaba ?
|
|
كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْت&
|
|
![]() |
|
ÇAĞLAR
Ben bu seti kuran ogrenmek icin almistim lakin arapca dil bilgisi icermekte bana oldukca agir geldi
|
|
![]() |
|
havaniceday
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Eylül2013 Konum: Sakarya Gönderilenler: 0 ![]() |
arkadaşım merhaba hala satıyor musun setini
|
|
![]() |
|
ÇAĞLAR
Merhaba, evet satisi devam etmekte
|
|
![]() |
|
yesilkalem
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08Haziran2009 Gönderilenler: 0 ![]() |
Keşke satmasan.. Kitap satmak yani ne bileyim bana üzücü geldi.. Senin işine yaramazsa muhakkak sevdiğin birinin işine yarayabilir.. Ve o setten bende de var. Oldukça güzel ve faydalı bir set..
|
|
![]() |
|
ÇAĞLAR
Satma amacim yuklu bir meblag ile aldgm icindi ama dedgniz gbi birine vermek daha guzel hem okudukca dua da eder o yuzden ilani kaldiriyorum tesekkurler
|
|
![]() |
|
istur8526
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Ocak2009 Konum: Kayseri Gönderilenler: 297 ![]() |
Çok ilginç, neden satılmasın? O zaman kitapçılar olmamalı, kitap satın alınan bir şeydir, bedava olduğu zaman değeri pek anlaşılmaz. Hem para verilerek sahip olunan bir meta her zaman daha değerlidir.
|
|
![]() |
|
yesilkalem
O konuda çok haklısınız. Yani meblağ bir hayli yüklüydü. Ben de o kursa katıldım fakat kurs katılım belgemi aldığımla kaldım :)) Ve benim şahsi düşüncem satın alınan her kitap artık o ailenin bir ferdi olur.. Tabi katılmayabilirsiniz. Ve bir daha olur ki lazım olur, o zaman aynı seti sattığınız fiyata almanız kesinlikle mümkün olmaz..
Haddim olmayarak mesajınıza müdahale ettim. Kitaplar söz konusu olunca kendimi tutamadım.. Kusura bakmayın.. Selamlar.. |
|
![]() |
|
yesilkalem
Kitabın değerini "alıcı"nın bakış açısı belirler diye düşünüyorum.. Alınan-satılan bir meta olarak düşünülmemeli.. İhtiyaç duyulduğunda yeri belli olan ve sizi hiç geri çevirmeyen dostlardır onlar..
Selamlar.. |
|
![]() |
|
ÇAĞLAR
Merhaba bu ilani silmek istiyorum nasil yapilmakta
|
|
![]() |
|
mesnevin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22Ağustos2007 Konum: Kırşehir Gönderilenler: 0 ![]() |
KEŞKE BU SETİ BANA VERSENİZ DİYECEĞİM |
|
![]() |
|
mesnevin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22Ağustos2007 Konum: Kırşehir Gönderilenler: 0 ![]() |
BU YIL İLAHİYAT ÖN LİSANSA BAŞLIYORUM
|
|
![]() |
|
ÇAĞLAR
Uzgunum bir kuruma verdim ama ilani silemiyorum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |