![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
10. Sınıf Arapça | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mücahid1903
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14Ekim2013 Konum: Sivas Gönderilenler: 26 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06Kasım2013 Saat 16:33 |
Bu babam. O imam ve 44 yaşında Bu annem O ev hanımı ve 39 yaşında. Bu erkek kardeşim. o öğrenci ve 14 yaşında Bu kız kardeşim. o öğrenci 22 yaşında. ben de öğrenciyim ve 16 yaşındayım. |
|
![]() |
|
saniye
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Aralık2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1592 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: mücahid1903
Şu cümleleri arapçaya çevirirmisiniz lütfen ödevim için de... Bu babam. O imam ve 44 yaşında Bu annem O ev hanımı ve 39 yaşında. Bu erkek kardeşim. o öğrenci ve 14 yaşında Bu kız kardeşim. o öğrenci 22 yaşında. ben de öğrenciyim ve 16 yaşındayım. S.a. mücahid1903
Çok güzel cümleler oluşturmuşsunuz. Hangi okulda okuyorsun. Bunları hocanız mı oluşturdu yoksa kendiniz mi?
١- هَذَا أَبِي. هُوَ إِمَامٌ وَ عُمْرُهُ أَرْعَبَةٌ وَأَرْبَعُونَ عَامًا
٢- هَذِهِ أُمِّي. هِيَ رَبَّةُ البَيْتِ وَ عُمْرُهَا تِسْعَةٌ وَثَلاَثُونَ عَامًا
٣- هَذَا أَخِي. هُوَ تِلْمِيذٌ وَعُمْرُهُ أَرْبَعَةَ عَشَرَ عَامًا
٤- وَأَنَا تِلْمِيذٌ وَعُمْرِي سِتَّةَ عَشَرَ عَامًا
|
|
![]() |
|
mücahid1903
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14Ekim2013 Konum: Sivas Gönderilenler: 26 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
İmam hatipte okuyorum. 10 .sınf. yanlış yazarım diye buraya yazdım. Ve kendim yaptım cümleleri.
Düzenleyen mücahid1903 - 06Kasım2013 Saat 16:51 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |