![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Sıfırdan Arapça" çalışmaları | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
a12war21oe
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22Nisan2015 Konum: İzmir Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22Nisan2015 Saat 20:27 |
يا لطيف يا لطيف يا لطيف الطف بي بلطفك الخفي ، وأغثني بمددك الجلي ، بالقدرة التي استويت بـها على العرش ولم يعلم العرش مستقرك http://saydatar.ahlamontada.com/t9-topic Hizbul Ferec duasının tamamını harekelenmiş bulabileceğim bir adres bileniniz varsa lütfen onu da yazınız. |
|
![]() |
|
saniye
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Aralık2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1592 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: a12war21oe
Seyyid Ahmed er-Rufai Hazretlerinin Hizbul-Fereç duasından bir cümle, bunun doğru harekelenmişini yazabilir misiniz ? Sağolun. يا لطيف يا لطيف يا لطيف الطف بي بلطفك الخفي ، وأغثني بمددك الجلي ، بالقدرة التي استويت بـها على العرش ولم يعلم العرش مستقرك http://saydatar.ahlamontada.com/t9-topic Hizbul Ferec duasının tamamını harekelenmiş bulabileceğim bir adres bileniniz varsa lütfen onu da yazınız. يَا لَطِيفَ يَا لَطِيفَ يَا لَطِيفَ الطَّفِّ بِي بِلُطْفِكَ الخَفِّيِّ، وَأَغْثِنِي بِمَدَدِكَ الجَلِيِّ، بِالقُدْرَةِ الَّتِي اِسْتَوَيَتْ بِهَا العَرْشُ وَلَمْ يَعْلَمْ العَرْشُ مُسْتَقَرَّكَ |
|
![]() |
|
a12war21oe
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22Nisan2015 Konum: İzmir Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sağolun, ama harekeli halin aşagidaki tercumeye uymasi gerekiyor, sizin harekeli yazinizdaki mana ile tercume arasinda biraz fark var.
".. . Ya Latif! Ya Latif! Ya Latif! Gizli lütfundan bana lütfet. Yüce desteğinle ve makamını bilemediği halde arşı kaplayan kudretinle bana yardım et." |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |