![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çeviri Atölyesi - Türkçe'den Arapça'ya Tercüme Çalışmaları | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
enestoprak
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06Mart2016 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06Mart2016 Saat 14:18 |
merhaba ben enes.Ben 18 yaşındayım.hobilerim kitap okumak, müzik dinlemek,bilgisayar oyunu oynamaktır. Babamın adı cevdet.Annemin ad zahide dir.Kardeşimin adı da emredir.babam elektrik mühendisi,annem ise ev hanımıdır, kardeşim ise öğrencidir. Otakcılar imam hatip lisesin de 10. sınıftayım. Sabah 8.30 ders başlıyor ve öğleden sonra saat 4.00 da bitiyor. istanbulda oturuyorum. |
|
![]() |
|
aydinahmet
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Temmuz2011 Gönderilenler: 1317 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: enestoprak
Aşağıdaki paragrfı bana arapça olarak çevirirmisiniz çok acil yarın proje ödevinin son günü nolur yardım çok dua ederim. şimdiden teşekkürler. merhaba ben enes.Ben 18 yaşındayım.hobilerim kitap okumak, müzik dinlemek,bilgisayar oyunu oynamaktır. Babamın adı cevdet.Annemin ad zahide dir.Kardeşimin adı da emredir.babam elektrik mühendisi,annem ise ev hanımıdır, kardeşim ise öğrencidir. Otakcılar imam hatip lisesin de 10. sınıftayım. Sabah 8.30 ders başlıyor ve öğleden sonra saat 4.00 da bitiyor. istanbulda oturuyorum. مَرْحَبًا أَنَا أَنَسٌ، عُمْرِي ثَمَانِيَةَ عَشَرَ عَامًا، هِوَايَاتِي قَرَاءَةَ الكِتَابِ، سَمْعَ المُوسِيقَى وَلُعْبَ الحَاسُوبِ اِسْمُ أَبِي جَوْدَةٌ، اِسْمُ أُمِّي زَاهِدَةٌ، اِسْمُ أَخِي أَمْرَ، أَبِي مُهَنْدِسٌ كَهْرَبَائِيٌّ، أُمِّي رَبَّةُ بَيْتٍ، أَخِي هُوَ طَالِبٌ أَنَا فِي الصَّفِّ العَاشِرِ فِي الثَّانَوِيَّةِ الأَئِمَّةِ الخُطَبَاءِ أُوتَاكْجِيلاَرْ يَبْدَأُ الدَّرْسُ فِي السَّاعَةِ الثَّامِنَةِ صَبَاحًا وَيَنْتَهِي فِي السَّاعَةِ الثَّانِيَةِ وَالنِّصْفِ ظُهْرًا أَسْكُنُ فِي إِسْطَنْبُول |
|
سعادتي في سعادة الآخرين
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |