![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çeviri Atölyesi - Türkçe'den Arapça'ya Tercüme Çalışmaları | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
selımusk
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02Ocak2019 Konum: Düzce Gönderilenler: 2 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02Ocak2019 Saat 17:26 |
adım selim,türkiye'de yaşıyorum. yaşım 16 . düzce bölgesinde oturuyorum. okulum imam hatip lisesi. hobilerim kitap okumak bilgisayar oynamak;, en sevdiğim renk sarı,tuttuğum takım fenerbahçe... |
|
![]() |
|
aydinahmet
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Temmuz2011 Gönderilenler: 1317 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: selımusk
arapça dersinde kendini tanıtma ödevim var yardımcı olabilir misiniz? arapçaya çevirilecek... adım selim,türkiye'de yaşıyorum. yaşım 16 . düzce bölgesinde oturuyorum. okulum imam hatip lisesi. hobilerim kitap okumak bilgisayar oynamak;, en sevdiğim renk sarı,tuttuğum takım fenerbahçe... adım selim,türkiye'de yaşıyorum. أَنَا اِسْمِي سَلِيمٌ وَأَعِيشُ فِي تُرْكِيَا yaşım 16 . düzce bölgesinde oturuyorum. عُمْرِي سِتَّةَ عَشَرَ وَأَسْكُنُ فِي مِنْطِقَةِ دُوزْجَة okulum imam hatip lisesi. مَدْرَسَتِي الثَّانَوِيَّةُ الأَئِمَّةِ الخُطَبَاءِ hobilerim kitap okumak bilgisayar oynamak هِوَايَاتِي قِرَائَةُ الكُتُبِ وَلُعْبُ الحَاسُوبِ en sevdiğim renk sarı,tuttuğum takım fenerbahçe.. أَفْضَلُ الأَلْوَانِ لِي الصَّفْرَاءُ وَأَحَبُّ الفَرِيقِ لي فَنَرْ بَاهْجَة |
|
سعادتي في سعادة الآخرين
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |