Konu: Bu sene ilitama hazırlanan arkadaşlar nerdesiniz. Gönderim Zamanı: 08Ocak2008 Saat 09:35
Selamün aleyküm arkadaşlar. Ben geçen yıl ilitamı kazanamayan bir kardeşinizim. Bu sene tekrar hazırlanmayı düşünüyorum. Ancak hala kendimi moral olarak toparlayamadım. Eğer benim gibi hazırlanmak isteyen veya hazırlanan arkadaşlar varsa lütfen gelsinlerde birbirimize faydamız olsun. En kısa zamanda tanışmak umuduyla. Selametle
Gönderim Zamanı: 10Ocak2008 Saat 11:07
aleykum selam aelmadrıd ben de geçen sene kazanamadım ama inş bu sene olacak diyorum allahın iznı ile allah yardımcımız olsun diyorum çünkü çok istiyorum measselame
Gönderim Zamanı: 10Ocak2008 Saat 11:12
İnşaallah hep birlikte kazanmayı Rabbim hepimize nasip etsin. Peki bu yıl hazırlanıyor musunuz? Hazırlanıyorsanız nasıl bir metod takip ediyorsunuz? Bu tip konularla ilgili biribirimizi bilgilendirirsek çok faydalı olur diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Gönderim Zamanı: 10Ocak2008 Saat 19:20
Hazırlanıyorum dgs kitabı aldım bide benim matematiğim olmadıgı için ders almaya başladım çok soru çözmemiz lazımbi de ben sınavda yetiştiremiyorum onun için hızlanmamız gerekiyo tasarı yayınlarını aldım sen hazırlanıyor musun ?
Gönderim Zamanı: 10Ocak2008 Saat 19:25
Evet bendede de tasarının kitabı var. Benimde matematiğim çok kötü. Bende yatiştiremiyorum. Türkçeyi çözüyorum ama çok yavaşım hızlanmam gerek. Özellikle mantık sorularında bayağı bir zorlanıyorum. Matematiğe ait olan mantıklara zaten hiç dokunamıyorum bile. Kimden özel ders alıyosunuz. Faydası oluyormu peki. Geçen yıl siz kaç aldınız sınavdan?
Gönderim Zamanı: 10Ocak2008 Saat 19:53
ben dershane hocasından ders alıyorum olmaz olur mu baya bi etkisi oluyo geçen sene 234 almıştım ham olarak ya sen ama şunu söylemeliyim ki, ben de hiç mantık sorularını yapamıyorum napçaz bılmıyorum
Gönderim Zamanı: 10Ocak2008 Saat 19:56
Ücreti pahalımı. Eğer uygun olursa bende almak isterim aslında. Ama ben çok yoğun çalışıyorum. Nasıl olacak bilmem ki. Allah yardımcımız olsun hepimizin ya.
Gönderim Zamanı: 13Ocak2008 Saat 11:26
selamun aleykum aelmadrıd ders aldıgım hoca ayriyeten ders vermıyo sadece 1 2 saat dersı boş oldugu için verıyo bıde babam çalişiyo dershande o yuzden allah yardımcımız olsun
Gönderim Zamanı: 14Ocak2008 Saat 11:44
sayın; kelebeqq, arapça kursumu. Aslında arkadaş matematikten (DGS) ile ilgili ders aldığını söylemişti. Bende matematik hocası demiştim. Evet çok istiyorum arapça konuşmayı, yazmayı, anlamayı ama şimdi bu sene ilitama hazırlanıp yazında arapça kursuna gitmeyi düşünmüştüm. Kısmet tabi. Siz ilitama hazırlanıyormusunuz?
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma