![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Çeviri Atölyesi - Arapça'dan Türkçe'ye Tercüme Çalışmaları | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Yazar | Mesaj |
ALPASLAN_tr
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24Nisan2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24Nisan2008 Saat 16:41 |
güzel sözlerin için teşekkürler = arapçası?
tam ve net olarak henüz yanıt alamadım arkadaşlar. yardım lütfen... Düzenleyen ALPASLAN_tr - 25Nisan2008 Saat 07:05 |
|
![]() |
|
selamettin1
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14Şubat2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 388 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
FAZİLETLİ HOCAM ALLAH SİZİ BEREKETLENDİRSİN ALLAH C.C SİZİN İÇİN HER HARFE BİR MİLYON SEVAP YAZSIN ÜZGÜNÜM TÜRKÇE BİLMİYORUM FAKAT SİZE TEŞEKKÜR ETMEM GEREK ALLAH C C BENİM ÖZLEMİME ÇOK ÇOK MERHAMET ETSİN VEDE HARİTADA BULUNAN BİLİNEN BÜTÜN TÜRKLERE MERHAMET ETSİN Düzenleyen salihatün - 24Nisan2008 Saat 17:52 |
|
![]() |
|
ALPASLAN_tr
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24Nisan2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
salihatün arkadaşım çok teşekkür ederim.
''allah razı olsun'' ve reda yani rıza demek sanırım, arapça nasıl yazılır? birde bunlar var. başka arkadaşlarda yanıtlayabilir.
|
|
![]() |
|
selamettin1
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14Şubat2008 Konum: Ankara Gönderilenler: 388 ![]() |
رضي الله منك
''allah razı olsun'' Düzenleyen salihatün - 24Nisan2008 Saat 18:01 |
|
![]() |
|
ALPASLAN_tr
çok çok teşekkürler değerli arkadaşım...
|
|
![]() |
|
ALPASLAN_tr
güzel sözlerin için teşekkürler = arapçasını yazıp cevap vermem gerekiyor. son ricam bu sizden.
Düzenleyen ALPASLAN_tr - 24Nisan2008 Saat 18:11 |
|
![]() |
|
ALPASLAN_tr
ونحن نشكرك شكرا كثيرا
türkçesi?
|
|
![]() |
|
visam
Faal Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22Şubat2008 Gönderilenler: 2331 ![]() |
Orjinalini yazan: ALPASLAN_tr
ونحن نشكرك شكرا كثيرا türkçesi? Saliha kardeş epeyce yardımcı olmuş. Son cümleyi de ben çevirmiş olayım.
"Biz teşekkür ederiz.Çok teşekkürler"
|
|
![]() |
|
ALPASLAN_tr
sağolasın kardeşim.
|
|
![]() |
|
ALPASLAN_tr
güzel sözlerin için teşekkürler = arapçasını yazıp cevap vermem gerekiyor. son ricam bu sizden.
|
|
![]() |
|
visam
güzel sözlerin için teşekkürler = arapçasını yazıp cevap vermem gerekiyor. son ricam bu sizden. شكرا كثيرا لاقوالك الكريم ـ لاقوالك الجميلة ـ لاقوالك اللطيفة
|
|
![]() |
|
ALPASLAN_tr
شكرا كثيرا لاقوالك الكريم ـ لاقوالك الجميلة ـ لاقوالك اللطيفة
CÜMLENİN TAMAMI ''güzel sözlerin için teşekkürler'' Mİ DEMEK, YOKSA HER ÇİZGİDEN - SONRA BENZER ANLAMMI? |
|
![]() |
|
ALPASLAN_tr
güzel sözlerin için teşekkürler = arapçası?
tam ve net olarak henüz yanıt alamadım arkadaşlar. yardım lütfen... Düzenleyen ALPASLAN_tr - 25Nisan2008 Saat 07:04 |
|
![]() |
|
visam
شكرا كثيرا لاقوالك الكريم ـ لاقوالك الجميلة ـ لاقوالك اللطيفة
CÜMLENİN TAMAMI ''güzel sözlerin için teşekkürler'' Mİ DEMEK, YOKSA HER ÇİZGİDEN - SONRA BENZER ANLAMMI? Kardeş birbirine benzeşen cümleler; Mesela ;
شكرا كثيرا لاقوالك الجميلة
Güzel sözlerin için çok teşekkürler
شكرا لاقوالك اللطيفة
Hoş sözlerin için teşekkürler( hoş sözlerinden dolayı teşekkürler)
|
|
![]() |
|
ALPASLAN_tr
ÇOK TEŞEKKÜRLER, NİHAYET AYDINLANDIM.
ALLAH RAZI OLSUN.
|
|
![]() |
|
visam
ÇOK TEŞEKKÜRLER, NİHAYET AYDINLANDIM. ALLAH RAZI OLSUN. اخي الكريم، لاباس، علي الواجب، الرجاء ان تكتب بالعربية . مثل؛
شكرا، لقد فهمت الان، رضي الله عنك |
|
![]() |
|
ALPASLAN_tr
Orjinalini yazan: visam
ÇOK TEŞEKKÜRLER, NİHAYET AYDINLANDIM. ALLAH RAZI OLSUN. اخي الكريم، لاباس، علي الواجب، الرجاء ان تكتب بالعربية . مثل؛ شكرا، لقد فهمت الان، رضي الله عنك ÇOK TEŞEKKÜRLER, NİHAYET AYDINLANDIM.
ALLAH RAZI OLSUN.
arapa yazılışı böylemi? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |