![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arapça'yı Nasıl Öğrendim? - كيف تعلمت اللغة العربية؟ | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
arapbint
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Ağustos2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05Ağustos2008 Saat 18:17 |
ben de yeni üyeyim, öncelikle sitenin yapımında emeği geçen kardeşlerimden Allah razı olsun, faydalı olcağını düşünüyorum
Arapça bilgim var biraz, avamil bitirdim halen daha dewam etmekteyim.fasihçesini öğreniyorum tabiki ama bazen acaba boşuna mı kürek sallıyorum diye düşünüyorum çünkü halk ammice konuşuyo ve bizim bildiğimz fasihçeyle anlaşmak zor..tabi bu kadarına da şükürler olsun, herşeyden önce Efendimiz (sav) in dili birazda olsa bilmek çok güzel..
Allah yar ve yardımcınız olsun
|
|
![]() |
|
azize
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 108 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
اهلا و سهلا
|
|
يا رب لا تسألني عن ما أعلم
|
|
![]() |
|
yaren erva
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30Temmuz2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
selamün aleyküm arkadaşlar ben de yeni üyeyim tanışabiliriz
![]() |
|
![]() |
|
semakunduz
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13Şubat2008 Konum: Sinop Gönderilenler: 259 ![]() |
Hoşgeldiniz...
|
|
Kerem kendi suretini görmeden
Sen artık Aslı'na bürün demişler Ferhat doğduğu gün isim vermeden Bu çocuk ne kadar Şirin demişler |
|
![]() |
|
azize
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 108 ![]() |
اهلا و سهلا يا اختي |
|
|
|
![]() |
|
perverde
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08Ağustos2008 Konum: Adana Gönderilenler: 0 ![]() |
Selamü aleyküm arkadaşlar.Siteye az önce üye oldum İHLyi bu yıl bitirdim arapça çok sevdiğim bir dersti.Çok özledim şimdiden.Geliştirmeyi çok istiyorum
|
|
![]() |
|
arapbint
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Ağustos2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
aleykum selam kardeşim hoşgeldiniz,
biçoğumuz arapçamızı geliştirmek için burdayız ben faydasını görmeye başladım bile..
size de hayırlı çalışmalar...
مع السلام
|
|
![]() |
|
HİCRET..
Faal Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16Haziran2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 467 ![]() |
Aramıza hoşgeldiniz;Perverde
![]() Başarılarınızın daim olması dileğiyle...
|
|
![]() |
|
azize
اهلا و سهلا بيننا
نصر الله عنكم و عننا
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |