![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İlitam Öğrencileri Tanışma Bölümü | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25Ekim2007 Saat 00:10 |
s.a tüm ilitamlılar. Hepimize hayırlı olsun. trabzonlu ilitamlılar burada tanışalım beraber başarıyı yakalayalım.
|
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
sadej
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Eylül2007 Konum: Tekirdağ Gönderilenler: 0 ![]() |
merhaba
biz.erzurumluyuz.ama.aslen.karadenizliyiz..
tekirdağda.yaşıyorum
olsun.biz.Karadenizliyiz..
![]() Olurmu?
|
|
![]() |
|
konursu
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Ağustos2007 Gönderilenler: 97 ![]() |
syn yasemingangal kardeş;
ben de varım.of'tayım.nasıl yardımlaşabiliriz. benim arapçam çok iyi.bu derste size yardım edebilirim ama nasıl bir araya gelebiliriz.?
|
|
وفوق كل ذى علم عليم (yusuf 76)
(her bilenin üstünde bir bilen vardir). |
|
![]() |
|
idinc
merhaba Sadej memnun oldum. olur tabi
![]() |
|
![]() |
|
idinc
memnun oldum Konursu. arapçam orta derecede idare etmeye çalışıyorum işte. ben akçaabat'tayım mekanlarımız biraz farklı eğer çok zorlanırsam sizi rahatsız edebilirim. şimdiden çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Sade bulut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
ben varım köken çaykara ama ben doğma büyüme sakaryalıyım sene 2000'den beri istanbulda yaşıyorum.hemşerilik başka bir duygu ama herşeyden önce tabiri caizse adamolmaklazım.hakyolunda herkese başarılar diliyorum.sevgi ve muhabbetle yolumuz açıkolsun.selamün aleyküm.
|
|
![]() |
|
idinc
aleyküm selam Sade bulut...ben ders çalışma imkanımız olur düşüncesiyle hemşehri aramıştım yanlış anlaşılmasın.bencede önemli olan insan olmak.. . emanetle kalın
|
|
![]() |
|
Sade bulut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Aleykümselam bimukabil (biçalım latifeydi)sevgi ve muhabbetle kalın selamlar
|
|
![]() |
|
sadej
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Eylül2007 Konum: Tekirdağ Gönderilenler: 0 ![]() |
sayın.konursu.
Arapça.bilgilerinizden.biz.de.faydalanabilir.miyiz?
msl.Arapça.derslerin.çevirilerini.istesek.sizden...
en.azından.1.ünitenin..
|
|
![]() |
|
konursu
syn sadej kardeş elbette birbirimizden müstefit olabiliriz.önümüzdeki ayın 6'sından sonra inşallah arapçaya mana vererek burada açmak istiyorum. şu an yurt dışı sınavına çalışıyorum.
|
|
|
![]() |
|
sadej
sayn.konursu
Allah.zihin.açıklığı.versin
Kolay.gelsn..
|
|
![]() |
|
konursu
Teşekkür ederim syn sadej kardeşim; ALLAH cc.hepimize de zihin açıklığı versin.
Düzenleyen konursu - 27Ekim2007 Saat 15:55 |
|
|
![]() |
|
avensis07
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
ilitam okuyan sayın arkadaşlar, benim size acizane bir tavsiyem olacak; herkes ilitamı kazandığı sıra nosu ile bir msn adresi açarsa ve birbirine msn adresini verirse hoş olur herhalde... ben 570. sıradan kazandığım için ilitam570@hotmail.com diye msn adresi açtım mesela. hepinizi Allah'a emanet ediyorum kıymetli arkadaşlar... اذا دخل العشق الئ القلب ئخرج العقل الئ الاذن ( aşk kalbe girince, akıl izine çıkar. )
|
|
![]() |
|
sadej
İlitam mezunları, bu sorum sizlere; Ben çalıştığım icin tv yi takip edemiyeceğm. Dersleri akşam tekrar izleme imkanımız olacak mı? Ya da kaydedip tekrar izleme?
|
|
![]() |
|
FTMGL
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04Aralık2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 196 ![]() |
Ben sadece Trabzonluyum kabul olur mu?
![]() |
|
![]() |
|
idinc
sayın Ftmgl tabiki kabul
![]() |
|
![]() |
|
sadej
Yasemingangal,
Msn adresini özel mesaj olarak bana gönderir misin?Trabzonda havalar nasıl diye soracm?
![]() |
|
![]() |
|
idinc
sevgili Sadej yolladım umarım almışsındır
|
|
![]() |
|
sadej
Aldım gitti..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
eLaa
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31Ekim2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
merhabalar,bende trabzonluyum(of).ilahiyata yeni başladım.arapçanın zorluğundan bahsettiler,ben arapçayı çok seviyorum ve zorlanmamayı umuyorum.yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.Allah yardımcımız olsun..
|
|
![]() |
|
njm22
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
السلام عليكم كيف الحال
|
|
![]() |
|
njm22
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
nasılsınız ben turkce ogrenmek istiyurum
|
|
![]() |
|
idinc
merhaba eLaa hayırlı olsun. önlisans arapça çalıştıktan sonra zor değil yeter ki çalışın. ALLAH cc muvaffak eylesin .....başarılar.....
|
|
![]() |
|
eLaa
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31Ekim2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
merhaba,şimdilik çalışmaya başladım,iyi gidiyo.zorlandığım yerde rahtsız ederim |
|
![]() |
|
musdahdem
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19Eylül2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
merhaba sade bulut bende izmitliyim oldukça yakınız ilitama çalışıyorum birbirimize yardımcı olabiliriz
|
|
![]() |
|
idinc
tabi ki eLaa zorlanırsan yardımcı olabilirim ama inşallah zorlanmazsın.. amin ALLAH cc cümlemizin yardımcısı olsun...fiemanillah....
|
|
![]() |
|
sadej
ben bu form sayfalrında kayboluyorum.. Trabznu görünce bari buraya yazaym dedim..
Arapça üniteleri çalışmaya başladınız mı?
|
|
![]() |
|
zeynep_89
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22Ekim2007 Konum: İzmir Gönderilenler: 0 ![]() |
s.a ben ben giresun da doğdum.ama aslen erzurumluyum.orada büyüdüm.yani yarı karadenizli sayılırım.sonuçta hepimiz kardesiz selametle
|
|
![]() |
|
bugra2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04Kasım2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
bende trabzon araklıdan:) saygılar
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |