![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İlitam Öğrencileri Tanışma Bölümü | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
_k@mer_
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Ekim2007 Konum: Çanakkale Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15Ekim2007 Saat 11:34 |
herkese s.aleyküm..ben çanakkalede 2 senedir imamhatip olarak görevliyim..yaa ilitama başvurdum ..60. yedeğim...yaa bilen biri varsa bu işi kazanma durumum nasıl Düzenleyen _k@mer_ - 15Ekim2007 Saat 11:37 |
|
![]() |
|
**lebik**
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Eylül2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 97 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
en kalbî saygılarımla...
|
|
![]() |
|
_k@mer_
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Ekim2007 Konum: Çanakkale Gönderilenler: 0 ![]() |
amin
|
|
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun....
|
|
![]() |
|
_k@mer_
ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bordo bereli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22Eylül2007 Konum: Çanakkale Gönderilenler: 0 ![]() |
s.a.kamer kardeşim..bizde Çanakkale'deyiz..son sınıftayım hamdolsun..60.yedeksin;sana tavsiyem herşeye rağmen yedek listenin müracaat gününü takip et..inşallah hayırlı bi netice olur..ama olmasa da;durmak yok yola devam..!..selametle..
![]() |
|
![]() |
|
_k@mer_
a.s.sağolu yaa bilmiyorum ne olacak bekliyoorum..inş hayırlısı olur..ilitammı okuyosun..?
|
|
|
|
![]() |
|
bordo bereli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22Eylül2007 Konum: Çanakkale Gönderilenler: 0 ![]() |
Nevet güzel kardeşim ilitam okuyorum..sen nerede görevlisin..?Çanakkale'de nerde..?..Allah'a emanet ol ve Allah'a emanet olun kardeşlerim..!
|
|
![]() |
|
keskin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15Ekim2007 Konum: Çanakkale Gönderilenler: 0 ![]() |
k@mer inşallah girersin bu sene yedekten falan dualarımız seninle beni tanırsın bende biga mezunuym senin gibi önlisans yeni bitti bende dgsye gircem bu sene
|
|
![]() |
|
keskin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15Ekim2007 Konum: Çanakkale Gönderilenler: 0 ![]() |
ben seni tanıyorum lapsekide görev yapıyosun değilmi
|
|
![]() |
|
kristal
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Ekim2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
selam .moral bozmak gibi olmasın ama yedek listeye sanırım gerek kalmayacak.ama bu kısmet işi HAK ol derse olur.hayırlısı olsun ama bugün herkes kayıtta gibiydi.
|
|
![]() |
|
_k@mer_
ALLAHtan ümit kesilmez bekliyoruz sonuçları..olursa olur olmazsa dünyanın sonu diil
![]() |
|
|
|
![]() |
|
_k@mer_
s.a.kristal son sonuçları banada iletirsen sevinirim tammı.*.....? tam takip edemiyorum çünki bu programın ne olduğu belli deeğil...anlaştık dimi..
|
|
|
|
![]() |
|
_k@mer_
bordo bereli ben lapsekide görevliyim..
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |