![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İlitam Öğrencileri Tanışma Bölümü | |
![]() |
|
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 7 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
mbagci9
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Mart2007 Gönderilenler: 535 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
aelmadrid kardeş ben 5-6 aydır siteye üyeyim. O zamandan bu yana siteyi ilgiyle takip ediyorum. Online dersler konusunda acaba nasıldır diye düşüyordum fakat bu zamana kadar yoğunluğumdan dolayı somut bir adım atamadım. Arapça temelim var fakat pratikte zorlanıyordum. Bu ayın 25 inde online derslere katıldım. çok hoşuma gitti ve verilen 12 dersten 10 tanesini dinledim.ve heyecanla diğer dersleri bekliyorum..
Netice olarak oradaki diyaloglar ve diyalogların arasındaki mini mini kaideler ve her derste ilave olarak gelen 8-10 tane bilmediğimiz kelime . ve her dersi usulune göre çalıştığınız zaman basamak basamak konuşmaları anlıyor olmanız çok heyecan verici oluyor.Ve size " ben bu şekilde 50. veya daha ileri derslere gelirsem farkında olmadan arapçayı konuşmaya başlayacağım". düşüncesini telkın ediyor .Şiddetle tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
mbagci9
ayın onbeşinde online derslere üye oldum. sehven 25 yazmışız |
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
onlıne derslere nasıl katılabılırız bende katılmak ıstıyorum
|
|
![]() |
|
mbagci9
http://www.onlinearabic.net/online_ders/nasil_katilacaksiniz.asp
buradan online derslere üye olabilirsiniz
|
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
mbagci9 uye formunu dolduruyorum yalnız e mail adersımın kullanıldıgını yazıyor anlamadım kı
Düzenleyen nazlı_ - 23Ağustos2007 Saat 16:26 |
|
![]() |
|
mbagci9
sorun nedir tam olarak anlayamadım ama. yani mail adresi başkası tarafından kullanılıyor mu diyor. yani online ders üyeliğiniz nihayete ermedi mi ? online dersler için üye olduktan sonra ödeme bilgileri için mail adresinizle irtibatlı oluyor site yöneticileri o açıdan mail adresi önemli
|
|
![]() |
|
idinc
hayır uyelıgım olmadı. e mail adresımın baskası tarafından kullanıldıgını dogru e mail adresı yazmam gerektıgı soylenıyor.ucretlımı uyelıkler
|
|
![]() |
|
ibotea
Yönetici ![]() ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Gönderilenler: 1329 ![]() |
Merhaba nazıl_
şimdi sistemi kontrol ettim, online derslere kayıt olmak istersen mbagci9'un verdiği adresten kayıt yaptırabilirsin bir sorun yok.. Ders kayıtları ücretli. Aylık 20 YTL. Detaylı bilgiyi aşağıdaki adreste bulabilirsin:
iyi çalışmalar dilerim.
|
|
![]() |
|
idinc
tekrar deneyeyım ozaman bılgıler ıcın tskkrlr
|
|
![]() |
|
aelmadrid
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 281 ![]() |
Sayın mbagci9 Allah razı olsun verdiğiniz bilgiler için. İnşaallah bende üye olmayı denicem.
|
|
![]() |
|
mbagci9
aelmadrid kardeş grameriniz ne alemde
|
|
![]() |
|
aelmadrid
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 281 ![]() |
sayın mbagci9; pek iyi sayılmaz. Unuttuğumu düşünüyorum. Ama anlatılınca hatırlarım diye düşünüyorum. Ama hem gramer hem pratiğimin çok iyi olmasını istiyorum. Çünkü arap dilini çok seviyorum. Ve ezberimde çok kuvvetlidir. İnşaallah olacak diye düşünüyorum. Eğer birde bu ilitam işi olursa arapça öğrenmem için çok iyi bir fırsat doğacak benim için. Dualarınızı bekliyorum. Selametle.
|
|
![]() |
|
aelmadrid
Sayın konursu. Netlerinizi tahminimi söylüyorsunuz. Yoksa sonucunuzmu geldi?
|
|
![]() |
|
aelmadrid
Arkadaşlar sonuç kağıdınız geldimi? |
|
![]() |
|
idinc
hayır benım henuz gelmedı sızlerın geldımı
|
|
![]() |
|
mbagci9
sizleri gıbta ile izliyorum. Ben daha yeni önlisansa yerleştim kayıt olacağım. sizler yolu açın bizde geleceğiz inşallah ilitama.
|
|
![]() |
|
idinc
allah muvaffak eylesın mbagcı9
|
|
![]() |
|
aelmadrid
Sayın mbagci9 inşaallah.
![]() |
|
![]() |
|
aelmadrid
Hayır benim sonucum gelmedi nazlı kardeş. Onun için meraklandım.
|
|
![]() |
|
idinc
onumuzdekı hafta ıcı gelıcegını tahmın edıyorum inş. henuz kımsenın gelmemıs rahat olun burdan bırbırımızı haberdar ederız zaten sonucumuz geldıgınde muhabbetle...
|
|
![]() |
|
aelmadrid
Allah razı olsun nazlı kardeşim. Hayırlı sonuçlar gelsin inşşşşşşşşşşş
![]() |
|
![]() |
|
mbagci9
dediğiniz gibi o konuda biraz şanslı hissediyorum kendimi. burada yazılanları gördükçe diploma notunun ehemmiyetini daha iyi anladım. Daha önceki düşüncem ilahiyatı nasıl olsa geçeriz idi. fakat ilitam düşünenlerin çok yüksek ortalamalar yapmaya çalışması lazım . Tabi her geçen sene puanların artış trendinde olmasıda bizim dezavantajımız ama kısmet artık.
|
|
![]() |
|
konursu
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Ağustos2007 Gönderilenler: 97 ![]() |
konursu: sonuçlar geldi ![]() |
|
![]() |
|
konursu
syn nazlı kardeş ben trazonda oturuyorum yerim uzak olmasına rağmen benim sonuç belgem geldi.
|
|
![]() |
|
aelmadrid
Sayın konursu yazarmısınız netlerinizi ve kaç puan aldığınızı (AÖBP) nizide öde önemli çünkü. Ona göre kendi netlerimi belirleyeceğimde
|
|
![]() |
|
konursu
syn berre netlerini söyleye bilirmisin?dgs sonuç belgesinden
|
|
![]() |
|
meftun12
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26Ağustos2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
sa
arkadaşlar bende de 264 puan var dip.notum da 67 küsür..hayırlısı Alahtan ama ben bekliyorum olur heralde..başarı sıram da 779 mu ne ööle bişiy:)....Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
|
|
![]() |
|
berre_nur
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 108 ![]() |
aleyküm selam öncelikle benim dgs sonuçlarım geldi ve şöyle:
sözel 73 doğru 6 yanlış
sayısal 54 doğru 2 yanlış
aöbp sözel 75
dgs puanım 270 Düzenleyen berre_nur - 27Ağustos2007 Saat 00:00 |
|
çaresizseniz çare sizsiniz...
|
|
![]() |
|
Beşinci Mevsim
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27Ağustos2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Es-selamu aleykum değerli arkadslar,
254 puan almış, 51 de başarı puanı olan biri ilitam'a yerleşebilir mi?
Sözel sıralaması 3.170 ?
Yardımcı olursanız müsterih olurum...
Selam ve dua ile !
|
|
![]() |
|
meftun12
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26Ağustos2007 Gönderilenler: 0 ![]() |
aleykum selam
sevgili beşinci mevsim..
burda arkadaşlar dgs sonucuna başarı puanının yarısını ekleyerek falan yerleşebilirsin yerleşemezsin yorumları yapmışlar ama alımlar tamamen başvuran kişi sayısyla alakalı..başvuran kişiler arasından dgs sonucu+dip.notunun yarısı en yüksekten aşağıya doğru sıralanacak..kaç kişinin başvurduğuyla ve başvuranların puanlarıyla alakalı bir durum..o yüzden bence şimdi bunu bilmenin pek imkanı yok..
Allah hepimiz için hayırlısını versin..bahsettiğin puanlarda birinin mutlaka başvurması şansını denemesi lazım derim ben..
dua bizden
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 7 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |