Konu: ilitam son sınıf öğrencisiyim Gönderim Zamanı: 27Eylül2007 Saat 12:00
slm ilitamlı arkadaşlar ben ilitam son sınıf öğrencisiyim ilitam bizim hayatımıza çok şeyler kazandıracak inşallah ilitama kayıt olduktan sonra kitapları alacaksınız kitapları görünce biraz şaşırabilirsiniz çünkü kitaplar biraz kalın ve sıkıcı özellikle felsefe benim tavsiyem planlı programı baştan yapın işin ipini baştan sıkı tutun yoksa aldanıp şuanda sonsınıfta olup alttan felsefe ve arapça olan çok arkadaşımız var vesselam ilitamla merak ettiklerinizi cevaplayabilirim
Gönderim Zamanı: 27Eylül2007 Saat 17:58
Sayın berre_nur,bu siteye şöyle bir göz attım da bütün ilitamlılara en çok sen yardımcı olmuşsun yazılarınla... Sana bütün ilitamlılar adına teşekkür ederim... selamlar...
slm arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla ilitamda burs imkanı yok uzaktan eğitim oldu için olsa gerek çünkü stil açık öğretim stili gibi eğitim sistemi aynı sadece sınavlara gidiyosunuz yüz yüze etkileşime gitme zorunluluğu yok filan bize verilen klavuzdada bununla yani bursla ilgili bir bilgi maalesef yok biraz geç yazdığım için özür dilerim msaygılar ve başarılar
merhaba semira ilitamda bir dersten kalırsan atılırsın diye bişey yok
sınıfı geçmek için en fazla üç ders bırakabilirsin ilitamı aof den ayıran bir yanıda ders geçme sistemi yani dersten geçebilmek için derslerin ortalaması 2 ve üstü olursa ders geçme notu 60, 2 ve altı olursa ders geçme notu 70 3 dersten sorumlu geçebilirsin bilmem anlatabildimmi
Gönderim Zamanı: 02Ekim2007 Saat 10:46
Orjinalini yazan: mirza
merhaba semira ilitamda bir dersten kalırsan atılırsın diye bişey yok
sınıfı geçmek için en fazla üç ders bırakabilirsin ilitamı aof den ayıran bir yanıda ders geçme sistemi yani dersten geçebilmek için derslerin ortalaması 2 ve üstü olursa ders geçme notu 60, 2 ve altı olursa ders geçme notu 70 3 dersten sorumlu geçebilirsin bilmem anlatabildimmi
Allah razı olsun Sevindirdiniz. Allah da sizi sevindirsin.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma