![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İlitam Öğrencileri Tanışma Bölümü | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
the dayi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Eylül2008 Konum: Uşak Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16Eylül2008 Saat 02:03 |
|
|
![]() |
|
Recai Yılmaz
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Eylül2008 Konum: Sakarya Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Fransa
|
|
![]() |
|
the dayi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Eylül2008 Konum: Uşak Gönderilenler: 0 ![]() |
selam dostum h.olsun ben türkiye den almanya ya nasıl müracat edeceğim oturma izni nerden alınacak nasıl bir yol izleyeceğimi kısacası bilmiyorum yurt içi puanları çok yükseldi 282 ile kazanamayanlar var yardımcı olursan sevinirim
|
|
![]() |
|
lazhoca
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Ağustos2008 Konum: Trabzon Gönderilenler: 896 ![]() |
BAŞARILAR DİLERİM ÖĞRENİM HAYATINIZDA...
|
|
Haksizlik karsisinda egilmeyiniz;çünkü hakkinizla beraber SEREFINIZI de kaybedersiniz... (hz.ALI [r.a] ) |
|
![]() |
|
the dayi
![]() ![]() Düzenleyen the dayi - 18Eylül2008 Saat 03:14 |
|
![]() |
|
lazhoca
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Ağustos2008 Konum: Trabzon Gönderilenler: 896 ![]() |
KARDEŞ KAZANMIŞKEN KAYDINIZI YAPTIRIN :))) BU FIRSATI BULAMAYANLAR VAR ÜSTELİK ÇIRPINIPTA....
|
|
Haksizlik karsisinda egilmeyiniz;çünkü hakkinizla beraber SEREFINIZI de kaybedersiniz... (hz.ALI [r.a] ) |
|
![]() |
|
the dayi
ARDAŞLAR TÜRKİYEDEN YURTDIŞI KONTENJANINI KAZANAN YOKMU NERDESİNİZ
![]() |
|
![]() |
|
Recai Yılmaz
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Eylül2008 Konum: Sakarya Gönderilenler: 0 ![]() |
the dayi ben paristeyim arkadaşa vekalet verdim türkiyeden kayıt yapacak benim adıma |
|
Fransa
|
|
![]() |
|
bican
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Ağustos2007 Konum: Kahramanmaraş Gönderilenler: 0 ![]() |
ben geçen sene 279 la kayıt olamadım çok şanslısınız kayıt mutlaka yaptırmış olmanız lazım biraz ödemelerde fark var ama oda önemli değil hayırlı olsun
|
|
![]() |
|
Recai Yılmaz
teşekkürler bıcan
|
|
Fransa
|
|
![]() |
|
ilyasin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14Ekim2008 Konum: Giresun Gönderilenler: 0 ![]() |
s.a.arkadaslar ben de 260.037 ile yurtdisi kontenjanindan yerlestim.Tum arkadaslara basarilar diliyorum.Hollanda'dayim...
|
|
![]() |
|
tsueda
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09Kasım2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
2011ankara ilitam yurtdisi kayitlari hakknda bilgisi olan yardimci olabilirmi
Kayit icin oturum karti yeterli oluyormu yoksa ayrica ikametkah istiyorlarmi..acccciiiillll (ankaranin bu noktada net bir bilgisi yok) |
|
![]() |
|
senanurr
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21Eylül2013 Gönderilenler: 0 ![]() |
S.a ben Avusturyadan ilitama nasil katilabilirim dgs sinavinda hangi universiteyi tercih etmeliyim
|
|
![]() |
|
saniye
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Aralık2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1592 ![]() |
Orjinalini yazan: senanurr
S.a ben Avusturyadan ilitama nasil katilabilirim dgs sinavinda hangi universiteyi tercih etmeliyim S.a. senanurr
DGS sınavına girmen gerekir. Akabinde DGS puanı ve AÖF İlahihat Ön lisans mezuniyet notuna göre aldığın puanla İlitam programlarından tercih yapabiliyorsun.
Tercihine göre de Üniversitelerin İlahiyat Fakültesi ilitam programını kaydını yaptırabiliyorsun.
Dahaden kazanabilmiş değilim
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |