![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Teknik konularla ilgili sorular | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
umame77
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03Kasım2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03Kasım2008 Saat 21:09 |
|
|
![]() |
|
ibotea
Yönetici ![]() ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Gönderilenler: 1329 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorunu biraz daha detaylı anlatırsanız yardımcı olalım.
|
|
![]() |
|
umame77
şimdi tekrar derse girdim fakat iki seçenek çıkıyo allow access don't allow allow access diyorum bu bir kaç defa çıkıyo daha sonra dersle iizle tekrar çıkıyo tıklıyorum aynı yazılar tekrar çıkıyo izin ver diyorum lütfen bekleyin yükleniyor deniliyo 4 sn de bir aynı yazı çıkıyo.
|
|
![]() |
|
umame77
ben üyelik başlatmadan önce demo seyretmek istediğimde aynı şeyler oluyodu demo seyredemiyodum şimdi derslerde aynı şey oluyo. yardım edin lütfen
|
|
![]() |
|
ibotea
Yönetici ![]() ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Gönderilenler: 1329 ![]() |
Siz internete nereden bağlanıyorsunuz?
evden tek bilgisayar tek çıkış?
işyerinden çoklu bilgisayar ortamı?
internet cafe çoklu bilgisayar ortamı?
|
|
![]() |
|
umame77
evden tek bilgisayar tek çıkış
|
|
![]() |
|
ibotea
İnternete evden veya tek bilgisayardan doğrudan bağlanıyorsanız (ağ bağlantısı olmaksızın) bu durumda video izlediğiniz programın izleme codecleri eksik olabilir. Gerekli güncellemeleri aşağıdaki adreslerden yapabilirsiniz: Düzenleyen ibotea - 04Kasım2008 Saat 13:17 |
|
![]() |
|
umame77
yardımınız için teşekkür edeim yazdığınız programları dün yükledik ders açıldı. bugün açılmıyo.bir yazı çıkıyo bu sayfanın panonuzdan bilgi yapıştırmasına izin vermek istiyormusunuz evet diyorum olmuyo, hayır diyorum olmuyo, kapatıyorum olmuyo, sonra bi önceki sayfaya atıyo. bu dersleri izlemek bana bi türlü nasip olmadı vardır bi hayr. kusura bakmayın başınızı ağrıtıyorum ama sorun yaşıyorum.hakkınızı helal edin şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
ibotea
açılıncaya kadar evet tuşuna basın üç kerede açılması lazım.
|
|
![]() |
|
su_misali
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Kasım2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
Merhaba İbotea,
Ben onlinearabic'e yeni kayıtlı üyelerdenim. Dersi izlemede herhangi bir sorunum yokken, şu an ilk kez video'nun açılmadığını gördüm. :(
Bunun sebebini merak ediyorum. Neden kaynaklanıyor acaba?
Çalıştığım için gündüzleri ders çalışamıyorum. Umarım akşam yoğunluktan kayanaklanan bir sorun yoktur. :(
|
|
![]() |
|
ibotea
internet bağlantınızla alakalı bir sorun olabilir. Şu sıralar telekom kaynaklı kesintiler sıklaştı. bundan dolayı bağlantı hızlarında yavaşlamalar olabiliyor. Ancak diğer dersleri hep normal izlerken örneğin sadece bir iki derste özellikle yavaşlama veya izleyememe sorunu oluyorsa bu anormal bir durumdur, o derslerin hangileri olduğunu bildirirseniz biz de inceleyerek sorunu tespit etmeye çalışırız.
|
|
![]() |
|
su_misali
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Kasım2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
İlginiz için teşekkür ederim. Sorunun kaynağını bulamadım ama çıkan seçeneklere bekletmeden tıkladığımda bağlantı kuruldu.
Dersleri sorunsuz izleyebiliyorum. Teşekkür ederim tekrardan...
|
|
![]() |
|
A.yigit
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Mart2011 Gönderilenler: 0 ![]() |
Selamun Aleyküm. Dersi secip ders izle butonuna basıyorum ancak 4 saniyeik reklam gectikten sonra Ağ Parolasını Gir adı altında bir pencere cıkıyor. 80.90.216 bağlantısı kuruluyor diyor. kullanıcı adı ve şifre kısmının her ikisine de ' ders ' yazın tamam deyin denmiş sitede. Ben bunu yaptığım halde ders acılmadan tekrar ağ parolasını gir diyor. sürekli giriyorum. sürekli ağ parolasını gir diyor. Sorunum nerden kaynaklanıyor bi fikriniz var mı acaba ? internet explorer9 varsayılan tarayıcım. yukarıda belirtilen eklentileri de indirdiğim halde giremiyorum. sorunum hala aynı. Lütfen yardımcı olabilir misiniz
|
|
![]() |
|
A.yigit
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Mart2011 Gönderilenler: 0 ![]() |
Demo dersler izlenebiliyo. yani benim yazılımımda ve programlarımda problem olduğunu sanmıyorum. ancak üyesi olduğum dersleri izleyemiyorum. bu sorunla karşılaşıyorum
|
|
![]() |
|
hiram
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08Eylül2010 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
ibotea hocam iyi akşamlar benim de dersleri izleyememe gibi bir sorunum var nasıl yardımcı olabilirsiniz acaba internet explorer 9 u sitede önerilen i yükledim ama hala dersler açılmıyor ne yapabilirim başka acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
hiram
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08Eylül2010 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
arkadaşlar uzun uğraşlardan sonra nihayet dersleri izleyebiliyorum artık sorun ise media player ın ayarları ile alakalı imiş streaming ayarları yani uzaktan media dosyalarına erişim türkçesi galiba inş arapça derslerimi verebilirim herkese bu yolda başarılar
|
|
![]() |
|
ibotea
Sorununuz hallolmuş :)
çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |