![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dersler-Sorular | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
huve
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Ağustos2007 Konum: Aksaray Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04Mayıs2009 Saat 22:09 |
Düzenleyen huve - 04Mayıs2009 Saat 22:10 |
|
![]() |
|
xx43
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03Mayıs2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
ALLAH(C.C)YAR WE YARDIMCINIZ OLSUN.
|
|
![]() |
|
alper50
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12Mart2009 Konum: Elazığ Gönderilenler: 0 ![]() |
aleyküm selam,bana gönderirmisin soruları? mail adresi vermek yasaktır ALLAH razı olsun.
|
|
![]() |
|
estel
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10Mayıs2009 Konum: Mardin Gönderilenler: 0 ![]() |
aleyküm selam kardeşim....bana 1999 ve 2008 yılları arası ilk dönem islam tarihi final soruları lazım. gönderebilirseniz çok teşekkür ederim.. adresim mail adresi vermek yasaktır
|
|
![]() |
|
kunfeyekun
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26Ekim2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
alyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh. sorulardan ben de istifade edebilir miyim? mail adresi vermek yasaktır gönderebiirseniz çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
hayatosm
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08Mayıs2009 Konum: Trabzon Gönderilenler: 0 ![]() |
KARDEŞ BANA DA GÖNDERİR MİSİN mail adresi vermek yasaktır
|
|
![]() |
|
besktas
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Mayıs2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
s.a. arkadaşlar ben bir yıldır arapça dersleri alıyorum acaba bu sitede pratik yapabileceyim bir parkner bulabilirmiyim bana yardım ederseniz sevinirim allaha emanet olunuz Düzenleyen besktas - 11Mayıs2009 Saat 21:55 |
|
![]() |
|
huve
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Ağustos2007 Konum: Aksaray Gönderilenler: 0 ![]() |
tamam gondereyım ınsaalah.selametle
|
|
![]() |
|
kunfeyekun
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26Ekim2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
sağolasın...
|
|
![]() |
|
kunfeyekun
arkadaşım bunlar ara sınav soruları değil mi??
|
|
![]() |
|
anzotli
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Eylül2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 265 ![]() |
bu sorular siite içerisinde yayınlanamaz mı?gerçi bana sitedeki bir kardeşimiz sorları yolladı ama sitede olsa herkes faydalanırdı
|
|
![]() |
|
süleymaniye
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02Ekim2007 Konum: Konya Gönderilenler: 108 ![]() |
haklısın
|
|
![]() |
|
huve
hayır kardesım fınal soruları ara sınavlarda var cunku bende ordan emınım ınsaALLAH
|
|
![]() |
|
kunfeyekun
final soruları önceki senelere ait.2009 olanlar ara sınav. siz başlığı "1.sınıf final soruları" diye atmışsınız ya o sebeple söyledim.teşekkürler yine de önceki senelerden istifade ederiz biz de
![]() |
|
![]() |
|
huve
ınan kardesım 2009 un fınalı sınavı yapılmıs olsa bulur gonderırdım Allah ın ıznı ıle
![]() |
|
![]() |
|
süleymaniye
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02Ekim2007 Konum: Konya Gönderilenler: 108 ![]() |
güzel
|
|
![]() |
|
nur52
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16Haziran2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
aleykumselam. bana da arapça sorularını gönderir misiniz? mail adresi vermek yasaktır
|
|
![]() |
|
badboy5892
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23Mayıs2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
ve aleykümesselam kardeşim bana hemen yollarımısın mail adresi vermek yasaktır
|
|
![]() |
|
fisebilillah34
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Şubat2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
s.a kardeş bana da yollar mısın mail adresi vermek yasaktır selametle ... |
|
![]() |
|
ZzeYneP
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26Mayıs2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
ben de alabilir miyim!!... mail adresi vermek yasaktır |
|
![]() |
|
scelik
Moderator ![]() ![]() Yabancılar için Türkçe Öğrenimi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Konum: Rize Gönderilenler: 7217 ![]() |
S.a. kardeşler,
2004-2008 AÖF 1. sınıf Arapça Vize – Ara Sınav Soruları
2004-2008 AÖF 1. sınıf Arapça Final Soruları 2004-2008 AÖF 1. sınıf Arapça Bütünleme Soruları Yukarıdaki soruların tamamını www.onlinearabic.net anasayfasında “DEPO – Doküman Takası” bölümünde “SINAVLAR” kategorisinden bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Aynı zamanda www.onlinearabic.net/dokuman_takasi.asp adresinden de ulaşarak AÖF İlahiyat Önlisans Arapça 1. sınıf Vize – Ara Sınav – Final – Bütünleme Sorularını bilgisayarınıza indirebilirsiniz. |
|
الطالب المجتهد
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |