![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İmam Hatip Lisesi & Anadolu İmam Hatip Lisesi & ÇPL | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
scelik
Moderator ![]() ![]() Yabancılar için Türkçe Öğrenimi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Konum: Rize Gönderilenler: 7217 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11Haziran2009 Saat 12:06 |
![]() bu konuda bilgisi olan varsa veya imam hatip lisesinde okuyan kardeşlerimiz, öğrencilermiz varsa bilgilendirmerini rica ediyorum.
İmam Hatip Lisesi Kuran ezberleri nelerdir?
9. sınıf kuran ezbleri neler?
10. sınıf kuran ezberleri neler?
11. sınıf kuran ezberleri neler?
12. sınıf kuran ezberleri neler?
|
|
الطالب المجتهد
|
|
![]() |
|
saniye
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Aralık2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1592 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
scelik hocam benim araştırdığıma göre, yani açıköğretim 1. sınıfta okuyan bir arkadaşım aktarmıştı.
Eksik vermiş olabilir.
İmam Hatip Lisesi Kuran ezber süreleri:
- Yasin
- Tebareke
- Fetih
- Rahman
- Nebe (amme)
- Hucurat
- Duha süresinde Falak süresine kadar olan süreler
|
|
![]() |
|
didocan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28Eylül2009 Gönderilenler: 89 ![]() |
yasin
tebareke amme tarık fecr leyl beled şems fetih 27-29 bakara 153- 157 ali imran 144-148 fussilet 30 -35 kehf 107-110 ahzap 38 -48 duhadan aşağısı duha inşirah tin alak kadir beyyine zilzal adiyat gariah tekasür asr hümeze ben bunları biliyorum:) |
|
ALİMLE SOHBET EDEN BULUR MERTEBE, CAHİLLE SOHBET EDEN DÖNER MERKEBE...
|
|
![]() |
|
ihlberat
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15Haziran2010 Konum: Kırıkkale Gönderilenler: 0 ![]() |
*yasin (6)
*Duha *İnşirah *Tin *Alak *Kadir *Beyyine *Zilzal *Adiyat *Kaira *Tekasür *Asr *Hümeze sureleri 10. sınıfta verilecektir..İyi günler |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |