![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Teknik konularla ilgili sorular | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
hacer
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06Şubat2007 Konum: Konya Gönderilenler: 108 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16Mart2007 Saat 11:16 |
|
|
![]() |
|
idinc
Yönetici ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 21Ağustos2006 Gönderilenler: 2869 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Neşen bol olsun diliyorum.
Gerekli kontrolleri teknik arkadaşlara hemen yaptırıyorum. Bu arada sende forum ve ana sayfaya üye olma aşamasında kullandığım mail adreslerini bana özel mesaj olarak gönderebilir misin?
Sorun neymiş görelim, çözelim, böylecede deneme sınavlarını keyfince çözebilesin
![]() |
|
![]() |
|
mbagci9
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20Mart2007 Gönderilenler: 535 ![]() |
slm ben önceki günlerde forma üye oldum daha sonra tekrar girmek istedğimde şifre hatalı dedi. mail yoluyla yeni kulanıcı kodu ve şifre aldım fakat onuda kabul etmiyor. bende yeniden üye oldum.
|
|
![]() |
|
unuttum
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29Mayıs2008 Konum: Tokat Gönderilenler: 0 ![]() |
bende yeni üye oldum ama şifreme hatalı diyor sayfaları açmıyor ne yapabilirim?
|
|
![]() |
|
ibotea
Yönetici ![]() ![]() Site ve Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 01Ekim2006 Gönderilenler: 1329 ![]() |
hangi sayfaları açamıyorsunuz? Öğrenci numaranızı alabilir miyim?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |