![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sakarya İlahiyat İLİTAM 1. Sınıf Dersleri | |
![]() |
|
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mehmed67
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07Eylül2009 Konum: Zonguldak Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10Temmuz2010 Saat 19:01 |
ben hadis usulü ve islam felsefesinden kaldım..hangi dersten kalırsak kalalım herkes girdiği sınav sorularını paylaşırsa hepimize faydalı olacağı kanaatindeyim. |
|
![]() |
|
marziye_nisa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18Ekim2009 Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam hadıs usulune şimdi arkadaş girdi aynı sorular çıkdı gecen quizleri ve vize sorularını çözün bilginiz olsun Düzenleyen marziye_nisa - 10Temmuz2010 Saat 23:12 |
|
![]() |
|
mehmed67
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07Eylül2009 Konum: Zonguldak Gönderilenler: 0 ![]() |
teşekkür ederim marziye_nisa hocam bilgilendirdiğiniz için ALLAH razı olsun
|
|
![]() |
|
mehmed67
arkadaşlar az önce hadis usulü ve islam felsefe tarihi sınavlarına girdim.sorular daha önce çıkan sorular bilginiz olsun.
|
|
![]() |
|
KEMAL04
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13Temmuz2010 Konum: Ağrı Gönderilenler: 0 ![]() |
selamun aleykum arkadaşlar bu sene sakaryayıda tercihlerimde verecem inşallah bakalım nasipse yerleşiriz şunu soracaktım taksitler ne kadardır sene de 2 taksit mi var yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
mehmed67
a.selam arkadaşım.inşallah siz de kazanırsınız sakaryayı.evet taksit 2 taksit şeklinde ödeniyor.ilk etapta 870 küsür vermiştik ikinci taksitte ise 750 küsür vermiştik yanılmıyorsam
|
|
![]() |
|
KEMAL04
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13Temmuz2010 Konum: Ağrı Gönderilenler: 0 ![]() |
teşekkler bakalım şu DGS sonuçları açıklansa da kurtulsak
|
|
![]() |
|
kakali
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29Mart2010 Konum: Düzce Gönderilenler: 0 ![]() |
yes
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |