![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
DGS ile alakalı konular | |
![]() |
|
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
kılıçarslan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Nisan2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: vuslat41
Allah razı olsun hocam çok yardımcı oldunuz.aslında ben yüz yüzenin mecburi olmadığı bir ilitam istiyorum ama ankara haricinde nereler var bilmiyorum aceba sizin bu konuda bir bilginiz var mı?
diploma notunuz olan 86.26yı 2 ye bölüp 255 dgs puanının üzerine ekliyeceksiniz ankara ilitamda. 298 gibi birşey çıkıyor. olur gibi gözüküyor büyük ihtimalle. çok sıkıntı yapmayın diploma notundan kurtarıyorsunuz siz..en kötü ihtimalle yedekten olur ama olur bence.. |
|
![]() |
|
global
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Nisan2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 260 ![]() |
ARKADAŞLAR BU HAFTA BAŞVURU VAR MI?Ben hepsini takip edemiyorum.Lütfen bilgisi olan paylaşsın.
|
|
![]() |
|
ebu_cendel
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Ağustos2010 Gönderilenler: 23 ![]() |
Orjinalini yazan: global
ARKADAŞLAR BU HAFTA BAŞVURU VAR MI?Ben hepsini takip edemiyorum.Lütfen bilgisi olan paylaşsın. kardes 16-20 arasında ilitamların ön basvuru yapılacak.
|
|
![]() |
|
melike24
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Ekim2008 Gönderilenler: 411 ![]() |
Bende 255 almışım.Buna da hamdolsun..Umarım herkes istediği yere kolaylıkla yerleşir..
|
|
![]() |
|
melike24
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Ekim2008 Gönderilenler: 411 ![]() |
Arkadaşlar bu sene kaç kişi girmiş dgs ye?
|
|
![]() |
|
artzey
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15Ağustos2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
selam aleykum arkadaslar 265 dgs 73 diploma notu istanbul veya ankara ilitam olur herhalde degil mi? örgün olabilme sansı var mı? hicbir sey bilmiyorum benya kılavuzu da acamıyorum mesgul mesgul mesgul
|
|
![]() |
|
ebvab
Faal Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08Ağustos2008 Gönderilenler: 352 ![]() |
arkadaşlar sizde ne zeka var ya...243 puandan utanıyorum.
|
|
sınavlar birileri kazanamasın diye yapılır...
|
|
![]() |
|
artzey
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15Ağustos2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
insanlar sınavda aldıkları puanlarla degerlendirmemeli kendilerinibi kac saat icinde hangi durumlarda cozmuslerdir o soruları bi kendileri bilir sizin de kendinizi kotu hissetmemeniz gerekli hayatımız hep o bir kac saatlik zaman dilimine baglı olarak ilerliyor ama maalesef herkes icin hayırlı olsun bu sınav sonrası gelecek olan degisiklikler
|
|
![]() |
|
ebvab
Orjinalini yazan: alkame
sa. arkadaşlar bu yıl toplam 2700 kişi ilitama alınıyor veörgün için de herhalde 100 kişi alınır toplamda 2800 ve küsürat olabilir dolayısıyla ilk 3000 ne girenler garanti Allahın izniyle yerleşecekler. ancak benim görüşüm ilk 12000 ne girenlerin içersinden ilahiyat önlisans mezunları 3000 kişi vardır. Bu nedemek oluyor 10000-12000 ne kadar tüm arkadaşlar inşallah yerleşecek herkese hayırlı olsun yanlız bu benim tahmini yorumum. kardeş yazdıklarının hepsi yanlış,1.örgün 300 kişi alınıyor.2.ilk 3000 e giren kesin kazanamaz çünkü diploma notuda önemli. 3.ilk 12000 e girenlerin 3000 i ilahiyatçıdır demişsiniz halbuki sözelden katılan 28000 kişinin 20000 i ilahiyat.4.10000-12000 ne kadar tüm arkadaşlar inşallah yerleşecek demişsiniz bence ancak ilk 9000 lerde olanlar girer.
|
|
|
|
![]() |
|
AHMED OKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28Ekim2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
S.A ARKADAŞLAR... BEN BUNDAN ÖNCEKİ SENELERDEN 3 NET FAZLA YAPTIĞIMI ZANNEDİYORUM AMA BU SENE DAHA DÜŞÜK ALDIM... 243,520 :( DİPLOMA:71,73 TOPLAM: 279,385 ŞANSIM VAR MI ACABA :(
|
|
![]() |
|
rasulun esrarı
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27Ocak2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Arkadaşlar İstanbul Üniversitesine ön başvuru yapmak için girdiğimizde fotoğraf bölümü de var.Ve muhtemelen bayanlar açık fotoğraflarını koyacaklar.Yükledğimizde ise fotoğraf yüklenmiyor ,fotoğrafı yüklemeden ise başvurumuz eksik sayılabilir.İstanbul'a başvuru yapan ya da bu konu hakkında malumatı olan varsa yardımcı olabilir mi? |
|
![]() |
|
sevgi sevgi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17Ocak2009 Gönderilenler: 0 ![]() |
arkadaşlar benim dgs puanım 241.697 diploma notum 74.93 sizce ilitamı kazanır mıyım?
![]() |
|
![]() |
|
nurzzz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02Ağustos2010 Konum: Bayburt Gönderilenler: 23 ![]() |
ben sabah tan beri ugraşıyorum eksik oluyor
istanbul ilitamdan yetkili biryle görüştüm çok kalay
diyor
yarın yeniden deniyecegim olmazsa tekrar arıyacagım
|
|
![]() |
|
betüli
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09Eylül2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 29 ![]() |
Baş açık mı olcak arkadaşlar
|
|
![]() |
|
global
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05Nisan2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 260 ![]() |
İnternet e resim vermek bana çok tuhaf geldi.Hele ki ilahiyatçılardan böyle bir şey istenmesi...Bilseydim banka dekontunu yatırmazdım.İstanbul a kayıt yaptıran bayan arkadaşlar lütfen bu konu hakkında bilgi verin. |
|
![]() |
|
verdogan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05Ağustos2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
arkadaşlar ben hem istanbul örgün eğitime hem de istanbul ilitama başvurucam ama ösym nin yerleştirmeleri ilitamın kesin kayıt tarihinden önce olur mu eğer olmazsa diye endişeleniyorum bir fikri olan varsa paylaşabilir mi?
|
|
![]() |
|
Bad-ı Saba
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29Nisan2008 Gönderilenler: 0 ![]() |
Ankara ilitam için marmara üniversitesinde kayıt yaptırmak gerekiyormuş yalnız ücreti nasıl ödüyoruz bilginiz var mı?
|
|
![]() |
|
ebvab
ücret 45 tl ziraat bankasına yatıracaksınız
|
|
|
|
![]() |
|
verdogan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05Ağustos2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
sorumla ilgili fikriniz yok mu
|
|
![]() |
|
ayesha
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Temmuz2010 Konum: Ankara Gönderilenler: 29 ![]() |
arkadaşlar atatürk ilitamın formunda istenilen bilgilerde MEZ.ORT.(100'LÜK) birde SINAV PUAN BİLGİLERİ yazıyor bu alanlara ne yazmamız gerekiyor birde resimi nasıl yükleyeceğiz yükleyeceğiz.biri cevap verirce sevinirim çünkü üniversitenin telefonları hep meşgul
|
|
![]() |
|
nurzzz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02Ağustos2010 Konum: Bayburt Gönderilenler: 23 ![]() |
istanbul ilahiyat resim önemli degil ama bilgilerini doğru girmelisin birde 0212 440 00 44 numarılı tel sana yardımcı oluyor benim bir türlü dekont numaram kayıt olmuyor
|
|
![]() |
|
AHMED OKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28Ekim2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
Orjinalini yazan: ayesha
arkadaşlar atatürk ilitamın formunda istenilen bilgilerde MEZ.ORT.(100'LÜK) birde SINAV PUAN BİLGİLERİ yazıyor bu alanlara ne yazmamız gerekiyor birde resimi nasıl yükleyeceğiz yükleyeceğiz.biri cevap verirce sevinirim çünkü üniversitenin telefonları hep meşgul atatürk ilitamın formu var mı ki... biz niye göremiyoruz....
|
|
![]() |
|
ayesha
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Temmuz2010 Konum: Ankara Gönderilenler: 29 ![]() |
ahmet oktar kardeşim para yatırdıktan bir gün sonra aktive oluyor ö yüzden göremiyorsundur
|
|
![]() |
|
resulehasret
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21Ekim2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
s.a arkadaşlar benimde ekli 293 küsür ankara ilitam şansım nedir acaba yedekten falan girebilirmiyim??
|
|
YARABBİ ÇAGIN KITLIGINI ÇEKTİGİ SEVGİYİ BİZE KATIK,ÇAGIN UNUTTUGU TAKVAYI BİZE AZIK YAP(AMİNN)
|
|
![]() |
|
resulehasret
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21Ekim2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
bilgisi olan varmı acep?
|
|
YARABBİ ÇAGIN KITLIGINI ÇEKTİGİ SEVGİYİ BİZE KATIK,ÇAGIN UNUTTUGU TAKVAYI BİZE AZIK YAP(AMİNN)
|
|
![]() |
|
gülbahar
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Kasım2008 Konum: Samsun Gönderilenler: 108 ![]() |
yuksekk |
|
![]() |
|
hridvan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Ağustos2010 Konum: İstanbul Gönderilenler: 41 ![]() |
Orjinalini yazan: ebvab
Orjinalini yazan: alkame
sa. arkadaşlar bu yıl toplam 2700 kişi ilitama alınıyor veörgün için de herhalde 100 kişi alınır toplamda 2800 ve küsürat olabilir dolayısıyla ilk 3000 ne girenler garanti Allahın izniyle yerleşecekler. ancak benim görüşüm ilk 12000 ne girenlerin içersinden ilahiyat önlisans mezunları 3000 kişi vardır. Bu nedemek oluyor 10000-12000 ne kadar tüm arkadaşlar inşallah yerleşecek herkese hayırlı olsun yanlız bu benim tahmini yorumum. kardeş yazdıklarının hepsi yanlış,1.örgün 300 kişi alınıyor.2.ilk 3000 e giren kesin kazanamaz çünkü diploma notuda önemli. 3.ilk 12000 e girenlerin 3000 i ilahiyatçıdır demişsiniz halbuki sözelden katılan 28000 kişinin 20000 i ilahiyat.4.10000-12000 ne kadar tüm arkadaşlar inşallah yerleşecek demişsiniz bence ancak ilk 9000 lerde olanlar girer. ne yazık ki burdakiler de yanlış örgün kontenjanı :527... sadece marmara, bursa, erzurumi,diyarbakır 40 ar kişi alıyor..
ayrıca bence herkes örgüne de ilitama da tercihini yapsın gelmez diye umutsuzluğa kapılmasın...
|
|
![]() |
|
ebvab
hridvan kardeş mesajın tarihine bak.
|
|
|
|
![]() |
|
hridvan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Ağustos2010 Konum: İstanbul Gönderilenler: 41 ![]() |
ebvab kardeş tmm 17 ağustos da yazmışın ama ondan sonra düzeltilmemiş ki bilgiler, ben sadece umutsuz kardeşlere bi nevi ümiitleri olsun diye yazdım, yanlış yaptıysam özür dilerim...
|
|
![]() |
|
hridvan
Orjinalini yazan: zeynep azra
ya birşey sorucam nere yazacağımı bilemedim tercih klavuzunu okurken aklıma takıldı,önlisans ilahiyatı 2yıldan fazla uzatanlar dgs ye girip geçiş yapamıyormu?benim önlisansta 4.yılım arapçalar hep yaktı beni bu sitede yeniyim nolur böyle birşey yok diyin? böle bişi olmaması grekiyor...
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |