![]() |
Onlinearabic.net Anasayfası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
DGS ile alakalı konular | |
![]() |
|
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
karanfill
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14Nisan2008 Konum: Kayseri Gönderilenler: 76 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
istanbul ne zaman açıklıyor bilen varmı
|
|
![]() |
|
esra777
Aktif Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25Eylül2009 Gönderilenler: 108 ![]() |
sebnur:)ne demek kardesım hakkın kazanmısım bana yıne seneye ders dolu esmer gunler dustu:)
|
|
![]() |
|
sebnur
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03Ekim2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 191 ![]() |
hele bir açıklansın hepsi,gerisi Allah kerim...
![]() |
|
![]() |
|
ebvab
Faal Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08Ağustos2008 Gönderilenler: 352 ![]() |
sakarya yerleştirmeyi yüzde 60 dgs puanına yüzde 40 öbp ye göre yapıyor,ve beleş olduğu için herkes tarafından yazılan bir yer.bence bu kazananların hiçbiri sakaryaya kayıt yapmayacak,ya örgüne ya ankaraya.bence 1200 den sonrası sakarya ister.
|
|
sınavlar birileri kazanamasın diye yapılır...
|
|
![]() |
|
melike24
Faal Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25Ekim2008 Gönderilenler: 411 ![]() |
arkadaşlar ben yedekteyim..nolcak şimdi?
|
|
![]() |
|
bir fani
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20Ağustos2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
görünen o ki,burdan 3 kişi kazandı bildiğimiz kadarıyla. bu kişiler kesin kayıt yaptıracak mı?
|
|
![]() |
|
hridvan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Ağustos2010 Konum: İstanbul Gönderilenler: 41 ![]() |
Orjinalini yazan: vuslat41
ben aşağı indiremiyorum bi türlü sayfayı!! bu yeni sistem çileden çıkardı beni! yedek listeye girmişmiydim onu görseydim bari sayfanın sağ alt köşesinde büyüteç var orda %100 yazıyor onu %125 yap sonra aşağı doğru inebiiyorsun
|
|
![]() |
|
hridvan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18Ağustos2010 Konum: İstanbul Gönderilenler: 41 ![]() |
ben ebvab kardeşe katılmıyorum, tamam listedeki herkes kesin kayıt yaptırmaz ama ilitam olarak sakarya ankaradan daha çok tercih edilir bence..
|
|
![]() |
|
resulehasret
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21Ekim2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
valla benim gördüğüm herkes ankara istiyo öncelikle artı internetten başvuru yapılması ve ücretsiz olmasıda cabası...herşeyin hayırlısı olsun bende sakarya yedeklerden 950 lere kadar gelir diyorum.
|
|
YARABBİ ÇAGIN KITLIGINI ÇEKTİGİ SEVGİYİ BİZE KATIK,ÇAGIN UNUTTUGU TAKVAYI BİZE AZIK YAP(AMİNN)
|
|
![]() |
|
gülbahar
Aktif Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Kasım2008 Konum: Samsun Gönderilenler: 108 ![]() |
arkadaslar ben sakaryaya yerleştım ama ankara iştıyorum sızce 308 puanla ankara gelırmı lütfen cvp...
|
|
![]() |
|
yahmed
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12Ağustos2009 Konum: Adıyaman Gönderilenler: 29 ![]() |
arkadaşlar bende başvurdum ve 200.civarı yerleşem gerekirken ben yerleşememişim
Düzenleyen yahmed - 24Ağustos2010 Saat 16:14 |
|
![]() |
|
mervece
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27Mart2009 Gönderilenler: 0 ![]() |
ankara 310 ya da 305 lere kadar düşer diye tahmin ediliyor. Ben de Sakarya yedekleri bekleyenlerdenim. 1030 lardayım.. Puanlar korkunç yükselmiş. Hakkımızda hayırlısı olsun.
|
|
![]() |
|
535353
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17Ağustos2010 Gönderilenler: 29 ![]() |
243 bu ne ısmımı bulamıym
![]() Düzenleyen 535353 - 24Ağustos2010 Saat 20:49 |
|
KADER SENİ GÜLDÜRMÜYORSA ESPİRİYİ ANLAMADIN DEMEKTİR
|
|
![]() |
|
resulehasret
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21Ekim2007 Konum: Ankara Gönderilenler: 0 ![]() |
mervece allah korusun yaa 305 mi ben 293 küsürle bile ümitleniyodum yaa :((
|
|
YARABBİ ÇAGIN KITLIGINI ÇEKTİGİ SEVGİYİ BİZE KATIK,ÇAGIN UNUTTUGU TAKVAYI BİZE AZIK YAP(AMİNN)
|
|
![]() |
|
ebvab
244 ümidimi kesmek istemiyorum,yoksa kesmek için bisürü neden var.
|
|
|
|
![]() |
|
AHMED OKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28Ekim2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 0 ![]() |
KARDEŞ TOPLAM 2700 KİŞİ Mİ ALINIYOR YOKSA 3200 MÜ
|
|
![]() |
|
fatih_005
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23Ağustos2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
arkadaşlar soruma cevap alamadım dgs 253 diploma 66 benim sıram dokuzyüzlerde olması gerekirken neden listede ismim yok bu arada yer. puanım neden 170 görünüyor bu iki puandan başka kriterlerde mi var? lütfen yardımmmmmmmm edinnnnn :(
|
|
![]() |
|
lavanta
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06Ağustos2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
ben kazandım ama tercih yapmıyacağım aarkadaşlar sakaryaya yerleşmek isteyenler muhakkak ikinci yedek yerleştirmeye kadar beklesin geçen yıl üçüncü yedeğe kadar almışlardı
|
|
![]() |
|
lavanta
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06Ağustos2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
Orjinalini yazan: fatih_005
arkadaşlar soruma cevap alamadım dgs 253 diploma 66 benim sıram dokuzyüzlerde olması gerekirken neden listede ismim yok bu arada yer. puanım neden 170 görünüyor bu iki puandan başka kriterlerde mi var? lütfen yardımmmmmmmm edinnnnn :( dgs puanının %60 ı başarı puanının %40 ı alınarak hesaplanıyor 1 puan arasında bile 300-400 kişi var sıralamanız ondan öyle olabailir malum virgülden sonraki her rakam onlarca kişi demek |
|
![]() |
|
fatih_005
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23Ağustos2010 Gönderilenler: 0 ![]() |
Orjinalini yazan: lavanta Orjinalini yazan: fatih_005
arkadaşlar soruma cevap alamadım dgs 253 diploma 66 benim sıram dokuzyüzlerde olması gerekirken neden listede ismim yok bu arada yer. puanım neden 170 görünüyor bu iki puandan başka kriterlerde mi var? lütfen yardımmmmmmmm edinnnnn :( dgs puanının %60 ı başarı puanının %40 ı alınarak hesaplanıyor 1 puan arasında bile 300-400 kişi var sıralamanız ondan öyle olabailir malum virgülden sonraki her rakam onlarca kişi demek ben virgülden sonraki rakamlarıda göz önünde bulundurarak bakmıştım hatta buna gerek bile yok her iki puanıda benden düşük olanla var listede 2000 civarında önkayıtımıda bikaç defa kontrol ettim yanlış olmaması lazım neyse hayırlısı bu kadar olumsuzluğun içinde bir de o olsun alıştık artık bu saçmalık sistemlere teşekkürler |
|
![]() |
|
ebu_cendel
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16Ağustos2010 Gönderilenler: 23 ![]() |
ben ilk yüzdeyim ama ankarayı bekliyorum veya istediğim örgün gelirse ona göre girecegim. yani sakarya yedekler bence yedek listeleri ii takip etsinler
|
|
![]() |
|
ebvab
Orjinalini yazan: AHMED OKTAR KARDEŞ TOPLAM 2700 KİŞİ Mİ ALINIYOR YOKSA 3200 MÜ 2700 ilitam 500 örgün. |
|
|
|
![]() |
|
ebvab
Orjinalini yazan: fatih_005 arkadaşlar soruma cevap alamadım dgs 253 diploma 66 benim sıram dokuzyüzlerde olması gerekirken neden listede ismim yok bu arada yer. puanım neden 170 görünüyor bu iki puandan başka kriterlerde mi var? lütfen yardımmmmmmmm edinnnnn :( kardeşim diploma notu önemli değil öbp niz kaç,öbp nin yüzde 40ı dgs nin yüzde 60ı alınıyor...ayrıca sakarya ilitam ön kayıt yaparken bunları hesaplayıp bi puan verdi size o puan kaç...bunlar önemli...sizden daha yüksek puan alıp listede ismi bile olmayan var. |
|
|
|
![]() |
|
ebvab
170 puan sizin dgs den aldığınız puanın yüzde atmışı ve öbp nin yüzde kırkı..öbp niz düşük demekki.
|
|
|
|
![]() |
|
zümrüdü_anka
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11Haziran2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 61 ![]() |
arkadaşlar sakarya ve istanbulda ismim var ama tercih konusunda kararsızım istanbul yeni oldugu için pek taraftar değilim ne yapacagım bilmiyorum.sakarya kayıtlar ne zaman sondu bilen varmı
|
|
![]() |
|
E.Nurr
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19Ağustos2010 Gönderilenler: 62 ![]() |
bence gönlün hangisini daha çok istiyorsa onu tercih et..ist yeni ama güzelde olabilir eğitimi..sakaryaya da güzel diolardı..ve imkanlar ulaşım ücret vs hangisi daha uygunsa bi bak ve istişare ile karar ver inşaallah..tüm kardeşlerimin hakkında hayırlısı olsun..dua ile.
|
|
Amelinizde rıza-yı ilahi olmalı..Eğer O razı olsa bütün dünya küsse ehemmiyeti yok.O kabul etse bütün halk reddetse tesiri yok.."Lem'alar"
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |